family experience

Què vol dir “family experience”?  Dins del programa Aprenent en família s’organitzen uns  tallers d’experimentació on els nens fan servir tots els sentits i el propi cos.

Propera sessió  adreçada a infants de 2-3 anys: dimecres 24 de gener de  17'30h a 18'30h .

El dia 24 de gener de 2.018 farem una “family experience”  adreçada a infants de 2-3 anys que al setembre hagin de començar P-3. L’horari serà de  17'30h a 18'30h i es realitzarà a les aules d’infantil, l’aula de música i la de psicomotricitat.

Sabem que durant els primer anys de vida, els infants interioritzen més interactuant directament amb l’entorn i fent servir el cos i els sentits con a eina d’aprenentatge. L’escola els ha de donar els estímuls  necessaris i adequats per anar fent una correcta maduració. Els infants de 0 a 6 anys són molt "sensorials"

L’estimulació primerenca és una metodologia més per anar ajudant-los a desenvolupar-se de forma global.

A la nostra escola els nens i les nenes d'Educació infantil els agrada molt fer tallers d'experimentació i activitats d’estimulació primerenca. S'ho passen molt bé i aprenen moltes coses.  És per això que us volem donar l’oportunitat de fer uns “petits tastets” del que fem a educació infantil.