Activitats Extraescolars

 FRANCÈS

Dirigit a: alumnes de 4t d’E.S.O

Dies:  dijous de 17,15 a 18,15 h

L’escola ofereix als alumnes de 4t d’ESO, que van cursar l’optativa de francès en cursos anteriors, una extraescolar de francès per tal d’ampliar els seus coneixements i millorar la comunicació oral.

La professora Dúnia Serdà és la responsable de realitzar aquesta activitat.

 

 

TEATRE

Dirigit a: alumnes de 5è, 6è d’educació primària i 1r i 2n d’E.S.O

Dies: de dimarts de 17 a 19 h

L’activitat de teatre té com a objectiu realitzar una obra de teatre musical on els nois i noies participaran en el procés creatiu de les cançons, coreografies, decorats etc i seran els protagonistes del musical interpretant un personatge. L’activitat està destinada als nois i noies de Cicle Superior i Primer Cicle de l’E.S.O.

Les professores Anna Sallés i l’Esther Clemente seran les encarregades de dinamitzar aquesta activitat.

 

 

 

 

 

 

 

REFORÇ ESCOLAR  (HOMONAY)

Dirigit a: alumnes de 1r a 6è d’educació primària i d’E.S.O

Dies: dilluns i dijous de 17 a 18 h alumnes d’educació primària

          dimarts i dijous de 17 a 18,15 h alumnes d’E.S.O

L’aprofitament educatiu de l’alumne és la nostra prioritat, per això promovem un tracte individualitzat. Per a nosaltres cada alumne és diferent.

Per a nosaltres és vital un intercanvi periòdic amb els pares per tal de comentar les evolucions dels seus fills i , si s’escau, corregir hàbits educatius incorrectes.

Després dels pares, és fonamental la col·laboració periòdica i estreta amb l’escola en la qual l’alumne està cursant els seus estudis, mitjançant diàlegs i reunions amb els tutors corresponents. No obstant això entenen el paper que desenvolupem  i sempre pretenem ser una eina complementària a l’escola, mai substitutòria d’aquesta.

La nostra oferta:

Una atenció personalitzada

La instauració d’uns hàbits d’estudi adequats

Ajuda en la preparació dels exàmens i els deures

Potenciar la motivació dels alumnes a cada assignatura

Grups reduïts (entre 5 i 10 alumnes)

 

 

ROBÒTICA

Dirigit a: alumnes d’educació primària i d’E.S.O

Dies: dijous de 17 a 18,30 h     

A APRENTIK oferim classes extraescolars de robòtica. Així podem arribar a aquells centres i alumnes que no tenen els mitjans per introduir la robòtica dins del seu horari lectiu o bé complementar-la en el cas que sí es facin activitats de robòtica dins de l’horari lectiu.

El plantejament de les sessions és similar a les que realitzem durant l’horari lectiu. Organitzem activitats lúdiques i motivadores que desenvolupen de forma gradual l’aprenentatge dels alumnes i fomenten les seves competències comunicatives, metodològiques i personals. A través de la construcció i programació de robots adquireixen diversos coneixements, habilitats i actituds que podran aplicar i desenvolupar al llarg de la seva vida.

 

 

 

 

ESCACS

Dirigit a: alumnes de cicle mitjà i cicle superior

Dies: divendres de 17 a 18 h

JAQUEMEMORY és un projecte que neix amb l’objecte d’utilitzar l’aprenentatge dels escacs com a eina per a l’educació i el desenvolupament intel•lectual dels nens i joves.

El projecte JAQUEMEMORY està educant, mitjançant l'aprenentatge dels escacs,a quasi 1300 alumnes de les comarques del Vallès Oriental i Occidental (Barcelona), gràcies a un equip humà amb més de 25 anys d'experiència en el camp de l'ensenyament dels escacs a nens i joves.

JAQUEMEMORY ha desenvolupat tota una sèrie de continguts escquístics en format paper i també digital, amb l'objecte que els coneixements adquirits per nens i joves de diferents centres siguin els mateixos. La col·lecció de llibres del projecte ha estat adquirida per l'Editorial PAIDOTRIBO.

Els alumnes que s'han donat d'alta a la intranet de JAQUEMEMORY poden consultar on line tots els continguts escaquístics que han aprés a les classes d'escacs rebudes. Tanmateix poden jugar partides d'escacs on line.

 

PETITS TALENTS

Dirigit a: alumnes d’educació infantil

Dies: de dilluns a dijous de 17 a 18 h

L’activitat petits talents pretén fomentar la creativitat dels més petits de la casa tot exposant un conte cada mes i creant diferents tallers sobre la temàtica del conte (disfresses, manualitats, cançons o danses,...) 

A fundació Pere Tarrés afavorim l’educació integral dels infants i els joves durant les activitats extraescolars, atenent totes les dimensions de la persona i seguint el projecte educatiu i el marc institucional de l’escola. Tot això es duu a terme mitjançant  la creació d’un seguit d’objectius per edats que s’hauran d’assolir durant tot el curs escolar. Pretenem crear una comunicació fluïda amb l’escola per poder coordinar l’acció pedagògica. Eduquem els vostres infants durant aquest espai dinamitzant activitats.

 

 

 

 

 

ZUMBA EN FAMÍLIA

Dirigit a: alumnes de P-5 d’educació infantil i de 1r a 4t d’educació primària.

Dies: dijous de 17,15 a 18,15 h

L’activitat Zumba en família barreja l’activitat física, la música, el ball i sobretot la proposta d’activitat Inter generacional en que infants i adults gaudiran d’una estona diferent i plena de complicitat.

 

 

 

 

 

ESCOLA ESPORTIVA

(iniciació al handbol, bolei i basquet)

Dirigit a: alumnes de 1r a 3r d’educació primària.

Dies: dimecres de 17 a 18 h

Amb aquesta activitat es vol despertar la curiositat dels infants per l’esport i l’aprenentatge de coneixements a través de dinàmiques lúdiques i didàctiques.

Saber treballar en grup, amb respecte i cooperació, afavorint les relacions no competitives.

Descobrir i treballar les pròpies capacitats i ser conscient dels límits de cadascú.

FUTBOL SALA

Dirigit a: alumnes de 1r a 3r d’educació primària.

Dies: dimarts de 17 a 18,30 h 

 

 

URBAN DANCE

Dirigit a: alumnes de 6è d’educació primària i de 1r a 4t d’E.S.O

Dies: divendres de 17 a 18 h

L’activitat Urban Dance serà un lloc on aprendre, compartir, gaudir i formar-se  en els diferents estils de dansa urbana.

PISCINA

Dirigit a: alumnes d’educació infantil

Dies: divendres de 17 a 18,30 h

Aquesta activitat es farà a les piscines de  Ca n’Arimon 

(anada amb autocar)

 

KARATE*

INICIACIÓ AL KARATE* pendent  de confirmació

Dirigit a: alumnes de cicle  Inicial i cicle mitjà

Dies: divendres de 17 a 18 h 

 

Kith és una empresa amb més de 30 anys d'experiència en la gestió de l'Anglès Extraescolar exclusivament especialitzada en col·legis.

Els nostres valors han estat sempre crear i mantenir un mètode d'ensenyament propi i en constant actualització, oferir sempre una comunicació propera amb les famílies i adaptar-nos a les necessitats dels centres escolars. 

 

ANGLÈS EDUCACIÓ INFANTIL

Dirigit a: alumnes de P-3 fins a P-5

Dies: de dilluns a dijous de 17 a 18 h 

El nostre innovador mètode per a educació infantil està creat considerant les capacitats cognitives i habilitats dels més petits.

És un programa lúdic, divertit i dinàmic, basat en una gran varietat de contes, jocs, cançons i activitats especialment creades per a ells. Així, l'aprenentatge de l'idioma es converteix en una experiència positiva i enriquidora.

Els objectius didàctics estan orientats a l’aprenentatge de vocabulari, rutines i estructures bàsiques, i a l’ús de la diversió com a recurs per aprendre anglès.

 

ANGLÈS EDUCACIÓ PRIMÀRIA

Dirigit a: alumnes de 1r fins a 6è d'educació primària

Dies: de dilluns a dijous de 17 a 18 h 

Per educació primària oferim un mètode motivador i complet, dividit en 7 nivells. D'aquesta manera, aconseguim una adaptació completa a tot el nostre alumnat, independentment del seu nivell inicial.

En aquesta etapa educativa, i seguint una metodologia lúdica i dinàmica, es treballen les quatre habilitats de la llengua: comprensió escrita, expressió escrita, comprensió oral i expressió oral.

Treballem amb tres objectius finals clars per als nostres alumnes:

Capacitar els alumnes perquè utilitzin l'anglès de manera espontània en múltiples situacions de la vida quotidiana

Obtenir les seves primeres titulacions a nivell internacional:

Construir una base sòlida de l'idioma sobre la qual es continuï treballant durant l'Educació Secundària.

 

ANGLÈS EDUCACIÓ SECUNDÀRIA

Dirigit a: alumnes de 1r fins a 4t d’E.S.O

Dies: de dilluns a dijous de 17 a 18 h 

El nostre programa per aeducació secundària es caracteritza per la contextualització de l'anglès en situacions reals i actuals.

És pràctic, motivador i dinàmic i s'orienta cap a la producció de l'idioma i l'ús de les noves tecnologies.

Els objectius pedagògics d'aquesta etapa per als nostres alumnes són:

Dominar la llengua de manera que els permeti desenvolupar-se en un món internacional, multinacional, multilingüe i adaptat a les noves tecnologies

Optar a titulacions reconegudes per empreses i institucions.

 

 

 

PDF d'activitats extraescolars    
PDF informació activitats extraescolars