Renovació Consell Escolar

El consell escolar és l'òrgan de participació dels diferents sectors de la comunitat educativa en el govern dels centres. Les mares i els pares dels alumnes matriculats en un centre educatiu, per mitjà dels representants escollits en les eleccions, formen part del consell escolar del centre.

Llegir més...

Un col·legi referent

Amb més de cent anys de treball i esforç, l’escola Lestonnac afronta nous reptes de futur per seguir formant joves acadèmicament i personalment.La directora de l’escola molletana,Glòria Santos, obre les portes a LíniaVallès per explicar les característiques del projecte educatiu del centre i els seus principals objectius.

Llegir més...

II trobada provincial GRUPS LESTONNAC

Al llarg del cap de setmana del 26 al 28 d’Octubre, alguns dels nostres alumnes i exalumnes de secundària participen de la trobada Provincial de Grups Lestonnac, amb 19 escoles més de la Companyia de Maria. 

Llegir més...

SIGNA: el nou model pedagògic Companyia de Maria

El centre de Mollet ha estat l'últim, dels 22 centres a nivell estatal, on s’ha presentat al claustre de professors i PAS de l’escola el nou model educatiu de la Companyia de Maria. Iolanda López i Joan Ortín han estat els encarregats de presentar-lo.

Llegir més...