Escacs extraescolars

Activitat ofertada per Jaque Memory

 

ESCACS

JAQUEMEMORY és una escola que es dedica a fer classes d’escacs a escoles i instituts i ofereix l’activitat extraescolar d’escacs els DIVENDRES de 17:00 a 18:00. Preu 25€/mes.

Està demostrat que la pràctica dels escacs potencien la capacitat d’atenció i de concentració, el pensament lògic, la imaginació i la creativitat, la capacitat de síntesi i de decisió, la capacitat deductiva i la intuïció, millora la memòria, i ajuda a millorar l’autocontrol.

A la web www.jaquememory.com hi ha una gran biblioteca amb tots els continguts dels llibres Aprende Ajedrez y Diviértete de l’Editorial Paidotribo. Només heu de demanar l’accés mitjançant mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i us farem arribar un password i una contrasenya.

Per a que els alumnes puguin fer exercicis a casa, al seu ritme, i poder veure així els pares quins coneixements estan aprenent els seus fills, i valorar la seva evolució es lliurarà als alumnes un quadernet d'escacs que tindrà un cost de 14€, i es cobrarà amb la primera mensualitat.

 

Inici de l'activitat, divendres 01 d'octubre de 2021.

Descarregueu aquí el full d'inscripció. Un cop omplert, l'heu d'entregar a la recepció de l'escola.