CASAL 2018

Un any més estem iniciant l’organització del Casal d’estiu. Enguany, el centre d’interès serà: “Som uns exploradors!”. Els infants podran gaudir al llarg dels dies de vacances d’un munt de jocs, tallers i activitats relacionats amb aquesta temàtica i sense deixar de banda l’art, la música, la dansa i el teatre, a més de continuar desenvolupant les competències bàsiques que es treballen durant el curs a l’escola.

 

Un any més estem iniciant l’organització del Casal d’estiu. Enguany, el centre d’interès serà: “Som uns exploradors!”. Els infants podran gaudir al llarg dels dies de vacances d’un munt de jocs, tallers i activitats relacionats amb aquesta temàtica i sense deixar de banda l’art, la música, la dansa i el teatre, a més de continuar desenvolupant les competències bàsiques que es treballen durant el curs a l'escola.

A més d’aquestes activitats diàries, cada setmana els nens i nenes aniran a les piscines exteriors de Ca n’Arimon. Els infants d’educació infantil i cicle inicial de primària hi aniran 1 dia a la setmana; els de cicle mitjà, superior i ESO hi aniran dos dies.

Es realitzarà també una sortida fora de Mollet un dia de juliol. L’última setmana es farà una altra activitat especial: la dormida a l’escola, on els infants faran jocs de nit amb els seus monitors i fins i tot es quedaran a dormir a la pròpia escola. 

Les inscripcions seran del 23 al 27 d’abril, a la secretaria de l'escola. El dimarts tornant de Setmana Santa repartirem a tots els infants de l'escola els fulls d'inscripció per si voleu apuntar els vostres fills/es al Casal. 

Al blog del Casal (hi podeu entrar des d'un enllaç que està a la mateixa portada de la pàgina web de l'escola) podeu veure les fotografies i vídeos de l'any passat. Ens ho vam passar pipa! Vam ser uns súper artistes!

Moltes gràcies!

Som uns exploradors!

Atentament,

Anna Sallés,

Directora del Casal d'estiu