SIGNA: el nou model pedagògic Companyia de Maria

El passat 26 de setembre la Companyia de Maria va presentar Signa, el seu nou model pedagògic. Signa situa l'alumne en el centre i posa el seu focus en l'aprenentatge. Signa neix valorant tot el que ha après del passat, i des del present, amb la mirada fixada en les possibilitats del futur, per seguir avançant. 

La Companyia de Maria presenta Signa, el seu nou model pedagògic.

  • El nou model pedagògic Signa es presenta a nivell internacional a Madrid a tots els Directors Titulars dels 22 centres a nivell estatal. Posteriorment, es farà la difusió a la resta de centres de la xarxa educativa Companyia de Maria Educació a la resta de continents.
  • La Companyia de Maria, una de les primeres institucions educatives al país, continua impulsant una educació de qualitat al servei de la societat que pretén construir-se des dels valors més autèntics de la persona.

Madrid, 26 de setembre de 2018.

Els Directors Titulars de les escoles Companyia de Maria Lestonnac de tota Espanya s’han reunit el 26 de setembre al CaixaForum de Madrid, centre social i cultural de l’Obra Social “la Caixa”, per presentar Signa, el seu nou model pedagògic.

L'esdeveniment ha comptat amb la presència de Mª Rosario Mariña Ríos ODN, Superiora Provincial de la Companyia de Maria, representants de Escuelas Católicas i de la Universitat UNIR (Universitat Internacional de la Rioja, qui participarà en el procés formatiu del professorat) i diversos mitjans de comunicació.

La Companyia de Maria, que compta amb més de 400 anys d'experiència educativa, impregna un estil, un compromís, una visió que fan de Signa un sòlid projecte de transformació.

Signa situ a l'alumne en el centre i posa el seu focus en l'aprenentatge. Les escoles es transformen en llocs on cada alumne troba el seu espai a través de la personalització, acompanyat per un docent competent i en continua formació que coneix les seves necessitats i fortaleses, que camina al seu costat exigint-lo i motivant-lo i on es cuida i valora la proximitat amb les famílies.

Signa neix valorant tot el que ha après del passat, i des del present, amb la mirada fixada en les possibilitats del futur, per seguir avançant. El nou model parla des del present i parteix de la concepció pedagògica de l’Educació Personalitzada perquè la solució educativa es basa en personalitzar l’educació ara i aquí.

Signa es: educació personalitzada, present, atenció a la diversitat, desenvolupament del talent, multilingüisme, transformació, creativitat, transcendència, una manera diferent de concebre l’educació i preparar els alumnes pel futur.

Durant la jornada, Iolanda López Iglesias, responsable de l’àmbit pedagògic de l’Equip de Titularitat de la Província d’Espanya va ser l’encarregada de presentar el model i d’explicar el procés formatiu que es durà a terme a les escoles de la Xarxa de centres Companyia de Maria de Catalunya i de la resta de centres al territori espanyol i la resta de continents.

SignaCMaria,

Perquè les persones ens importen i creiem en els alumnes.

Perquè confiem en les famílies i les seves fites.

Perquè obrim les aules al món i més enllà.

Perquè donem resposta a la realitat sense oblidar qui som.

Perquè connectem amb la comunitat per fer un món millor.

Perquè aquest compromís és el nostre compromís.

Tu ets el nostre motor.

 Persona de contacte:  Iolanda López Iglesias

E-mail:  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 660214320