Esmorzar solidari per La Marató 2020

1.453,49€ recaptats a l'esmorzar solidari!!!

MOOOLTES MOOOOLTES MOOOOLTES GRÀCIES!!!!!!!

Hem pogut recaptar tots aquests diners gràcies a les aportaciones de les famílies, del personal docent i no docent i sobretot gràcies a la col·laboració del Forn i Pastisseria Prat i d' Ausolan.

 

....................

Divendres 11 de desembre farem a la nostra escola el ja tradicional “Esmorzar solidari”.

Enguany, l’objectiu d’aquesta activitat és col·laborar amb el Projecte de La Marató per la COVID-19, la realitat que tots i a tot arreu estem vivim amb força.Us demanem la vostra participació de la següent manera:

  • El divendres 11 de desembre els vostres fills/es podran esmorzar a l’escola pa amb xocolata, en comptes del seu esmorzar habitual. Està previst que hi hagi esmorzar alternatiu per aquells que tinguin alguna intolerància alimentària.
  • Han de portar 2 € o més, segons les possibilitats de cadascú, que és el que segurament es gastarien en llaminadures o que també podrien treure de la seva guardiola
  • S’han de lliurar al seu tutor/a abans del dia 11 de desembre. És important que els portin en un sobre per tal de no manipular els diners.

Tots rebran un bon esmorzar: PA AMB XOCOLATA! I el que és més important, col·laboraran amb una noble causa!

Nota als pares i mares:

Pensem que en aquesta activitat el més important és ser solidaris en aquesta iniciativa que com diu el lema AQUESTA MARATÓ ENS TOCA A TOTS. En aquesta malaltia hem après que estem junts com a societat, que depèn de nosaltres, de la nostra responsabilitat que ens en sortim... i La Marató és una de les màximes expressions d’aquesta conscienciació i solidaritat conjuntes. Per aquest motiu, les famílies, si ho desitgeu podreu col·laborar amb un donatiu que podreu dipositar en una guardiola que hi haurà a recepció a partir del dimecres 2 de desembre.