Informacions d'inici de curs

Recull d'informacions sobre l'inici de curs: data d'inici, horaris, portes d'entrada, roba escolar, acollida matinal i menjador.

 

 

COMENÇAMENT DEL CURS 2022-23 i HORARI ESCOLAR

EDUCACIÓ INFANTIL

P3:  Primera  setmana  d’adaptació:  dilluns 5  i  dimarts 6 de setembre de 9:30h a 11:00h  o  d’ 11:30h a 13:00h  depenent del  grup  (el dia de la reunió de curs es concretarà  el grup que s’assigna a cada família).  El dimecres 7, començaran tots a les 10h i els dies 8 i 9 només  vindran  al matí  de 9:00 a 13:00h .  A les tardes no hi haurà classe.¡

A partir del dia 12 es normalitzarà l’horari de matí i tarda, cada dia de 8’55h a 12’55h i de 14’55h a 16’55h.

P4 i P5: començaran el dilluns 5 de setembre, en horari de matí i tarda, cada dia de 8’55h a 12’55h i de 14’55h a 16’55h.

 

EDUCACIÓ PRIMÀRIA

Començaran dilluns 5 de setembre en horari de matí i tarda, cada dia de 8’55h a 12’55h i de 14’55h a 16’55h.

 

ESO

Començaran dimecres 7 de setembre en horari de matí i tarda. De dilluns a divendres, matins de 8h a 13,15h i, aquest curs l’horari de tarda de dilluns a dijous es modifica de 15,05h  a 17,05h. Divendres tarda no hi ha classe.

 

PORTES D’ENTRADA/SORTIDA

Per tal de no perjudicar la dinàmica de les activitats acadèmiques, és necessari que els alumnes siguin puntuals a l’hora d’entrar a l’escola.

Així mateix, cal que els pares siguin puntuals a l’hora de la recollida.

 

Llegenda portes d’entrada  i sortida

LA PAU: C/ La Pau, 40.

CARROS: C/ La Pau cantonada C/ de les Monges

PEIXOS: Rambla Balmes cantonada C/ de les Monges

BALMES: Rambla Balmes, 15-21

 

 

 

VENDA DE XANDALLS, BATES I MOTXILLES D’INFANTIL

La compra de la bata, el xandall i la motxilla de roba es fa des de la botiga online del web de l’escola: https://www.lestonnacmollet.org/botiga/

--> TEMPORALMENT ESTEM SENSE ESTOC DE BATES I MOTXILLES D'INFANTIL. Properament apareixeran de nou a la botiga.

La recollida de les comandes es farà del 18 al 29 de juliol a la porteria de l’escola i de l’1 al 8 de setembre al local del carrer La Pau, 50, totes les tardes de dilluns a dijous de 17h a 19h.

L’equip d’esport serà obligatori per a la realització d’activitats d’educació física a les etapes d’Educació Infantil, Educació Primària i E.S.O. La bata serà obligatòria a les etapes d’Educació Infantil i Educació Primària. La motxilla serà obligatòria a P3.

Preguem que abans de començar el curs marqueu l’equipament d’esport, la bata i la motxilla amb el nom de l’alumne/a.

 

SERVEI D’ACOLLIDA MATINAL

Per a les famílies que hi estiguin interessades, oferim un servei d’acollida matinal  a partir de les 7:30h per als alumnes d’Educació Infantil i Educació Primària. Hi ha dues modalitats:

  • ALUMNES FIXOS:  Utilitzaran el servei d’acollida durant tot el curs.
  • ALUMNES EVENTUALS : Utilitzaran  el servei puntualment.  Aquests  alumnes  podran  adquirir  un  tiquet diari o bé un pack de 10 tiquets.

Per inscriure’s al servei d’acollida fix caldrà complimentar el formulari que ja està disponible a la pàgina web de l’escola (estarà obert fins al 31 d’agost). Els preus actualitzats constaran a la pàgina web a partir del dia 16 de juliol.

Els tiquets del servei d’acollida eventual cal comprar-los a través de la botiga online que trobareu a la pàgina web de l’escola i, excepcionalment, a la porteria, a través de targeta bancària (TPV). A partir d’aquest curs no es podran pagar els tiquets en efectiu.

 

SERVEI DE MENJADOR

Hi poden accedir tots els alumnes del centre escollint una de les dues modalitats:

ALUMNES FIXOS :  Utilitzaran el servei de menjador durant tot el curs podent escollir:

a) 3 dies a la setmana             

b) 4 dies a la setmana             

c) 5 dies a la setmana

Per inscriure’s al servei de menjador fix caldrà complimentar el formulari que ja està disponible a la pàgina web (estarà obert fins al 31 d’agost). Els preus actualitzats constaran a la plataforma a partir del dia 16 de juliol.

  • En cas d’haver-se de donar de baixa en algun moment, no es podrà tornar a contractar el servei fins el curs següent.
  • En cas que, per causa de malaltia o altre motiu justificable, l’alumne no pugui fer ús d’aquest servei i AVISEU AMB EL TEMPS SUFICIENT (per escrit preferentment, amb un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., o per Whatsapp al 609 21 11 65, abans de les 9:30h del matí, se li descomptarà 4 euros per dia).

ALUMNES EVENTUALS:Utilitzaran el servei puntualment adquirint un tiquet diari o bé un pack de 10 tiquets.

Els tiquets del servei de menjador eventual cal comprar-los a través de la botiga online que trobareu a la pàgina web de l’escola i, excepcionalment, a la porteria, a través de targeta bancària (TPV). A partir d’aquest curs no es podran pagar els tiquets en efectiu.

Si el tiquet diari es compra a través de la botiga online, no cal fer res més. Si es compra a porteria o s’utilitza un tiquet d’un pack de 10, caldrà que entreguin el tiquet a l’arribar a l’escola. No s’acceptaran tiquets pel mateix dia més tard de les 9:30 (ja sigui entregat en mà o comprat per la botiga)

 

Podreu consultar els preus, modalitats de servei i normativa del menjador

a l’apartat “Menjador” de la pàgina web de l’escola (a partir del dia 16 de juliol)