Eleccions al Consell Escolar

D'acord amb el que disposa la Resolució EDU/3043/2021 de 6 d'Octubre, durant els mesos de novembre i desembre, es desenvoluparà el procés electoral de renovació del Consell Escolar.
En aquestes eleccions, les famílies poden escollir els seus tres representants.
 
Aquí trobareu tota la informació del Departament d'Educació relativa a la normativa, funcions, composició i renovació de membres del Consell Escolar, i en aquest enllaç podeu consultar la normativa que regula, en concret, aquestes eleccions al Consell Escolar (RESOLUCIÓ EDU/3043/2021 de 6 d'octubre).
 
Aquest és el Calendari Electoral que puntualitza cadascun dels passos a seguir per a les eleccions i també el trobareu al tauló d'anuncis situat a la porteria de l'escola. 
 

 

En aquesta ocasió, l'estament de pares i mares d'alumnes ha de renovar 3 dels seus representants que les famílies podran escollir exercint el seu dret a vot.

Els pares i mares que us vulgueu presentar com a candidats al Consell Escolar, podreu fer-ho presentant la vostra candidatura a la titular del centre, fent constar: el nom i cognoms, el número de DNI i una foto de carnet. Podeu descarregar-vos aquí la papereta o demanar-ne una a la porteria.
 
El termini de presentació de les candidatures és del 2 al 12 de novembre (fins les 18:00h), ambdós inclosos.
 
Les votacions seran el dia 25 de novembre, en dues franges horaries: de 12:30h a 13:30h i de 16:30h a 17:30h.
A la papereta hi constaran els noms de tots els candidats i en podreu seleccionar fins a un màxim de 3.