Ampa

QUI SOM?

L’A.M.P.A. (Associació de Mares i Pares d’Alumnes) del col•legi Lestonnac es va fundar l’any 1975.

Està constituïda legalment i disposa d’uns estatuts propis.

A l'AMPA hi tenen cabuda TOTS els pares i mares, o representants legals dels nens i nenes de l'escola. L'AMPA som tots i cadascú de nosaltres.

OBJECTIUS :

L'AMPA permet als pares i mares intervenir, mitjançant la participació i col·laboració amb l'escola, en el funcionament del centre educatiu proposant accions i projectes per millorar-lo. Estem convençuts de la feina que es pot fer des de l'associacionisme i per això volem continuar treballant per la implicació i la participació del màxim de famílies.

Des de l'AMPA també organitzem activitats culturals, lúdiques, esportives i familiars per a fomentar la convivència entre tots els qui formem part de l'escola (nens, pares, avis i familiars, amics, docents...).

Oferir un berenar d'inici de curs, ajudar als alumnes de 4t d'ESO a organitzar la Festa de la Castanyada i Halloween, portar el Patge Reial a l'escola, muntar una carrossa per la Cavalcada de Reis, preparar conferències per als pares i organitzar la Festa Fi de Curs, són algunes de les activitats de les que s'encarrega l'AMPA.

COM ENS ORGANITZEM ?

 La quota anual de socis és de 15€ per família i dóna avantatges a l'hora de participar en les activitats organitzades.

Cada any, a principi de curs, es convoca l'Assemblea General on tots hi podem assistir. En ella es presenta l'estat de comptes, es fa la valoració del curs anterior i es debaten les propostes pel curs vigent. També s'aproven les quotes i els pressupostos del curs vigent. A l'Assemblea es revisen els càrrecs de la Junta i celebrem quan entren nous vocals.

La JUNTA de l'AMPA està formada per un grup de pares i mares de nens i nenes de diferents cursos i que col·laboren de forma completament altruista en totes les activitats i tasques que es fan des de l'associació. Aquesta Junta es reuneix una vegada al mes per tractar els temes en curs.

Formar part activa de l'AMPA és tan fàcil com posar-se en contacte amb nosaltres a través del mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  , trucant-nos al  673 722 029 o entrant al web www.ampalestonnacmollet.org. Segueix-nos al twitter  @ampalestonnac

Treballem junts com a pares i amb l'escola perquè els nostres fills puguin gaudir d'un ensenyament de qualitat.

Fes-te soci de l'AMPA !