Xarxa Laical Companyia de Maria

Logo Xarxa Laical

 

 

La Xarxa Laical Companyia de Maria és una proposta oberta a totes les persones, que lliurement, vulguin participar en Grups Apostòlics laicals per viure i compartir la seva experiència cristiana inspirats en l’espiritualitat de Joana de Lestonnac; persones que intenten trobar a Déu en totes les coses i cerquen com col·laborar en la construcció d’una societat més fraterna i justa des de les diferents dimensions de la pròpia vida.

Els Grups de la Xarxa Laical tenen trobades periòdiques on comparteixen el pas de Déu en la vida quotidiana i es deixen il·luminar per l’Evangeli, els Documents de l’Església i de la Companyia de Maria, i per la realitat cultural, social, política, econòmica... del món actual.

Es possibilita la participació en Jornades d’Espiritualitat i Exercicis Ignasians; la col·laboració en activitats de voluntariat en Projectes de la Companyia, FISC o d’altres. S’interrelacionen amb la resta de grups de la Xarxa Laical, comunitats de religioses de la zona i estan oberts a la dimensió internacional de la Companyia de Maria.

La Xarxa Laical Companyia de Maria va néixer a l’abril de 2003, a partir del desig i petició d’un grup de laics i laiques que volien viure la fe en un Projecte de vida cristiana laical, en l’Església, des del carisma evangelitzador-educatiu de Joana de Lestonnac.

Avui podem dir que és una realitat en moltes ciutats d’Espanya i del món on la Companyia de Maria té presència, d’una o altra manera, possibilitant a molts laics viure el seu compromís cristià.

Si vols conèixer millor la Xarxa Laical o estàs interessat a participar-hi et pots posar en contacte amb:

Isabel Pérez: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Anna Saumoy, odn: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Ángela Sanchez: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

O també directament amb alguna religiosa de la Companyia de Maria o Responsable de Pastoral de les escoles o d’altres plataformes pròpies.

Web: www.redlaicalcm.org

Facebook: https://facebook.com/RLespana