Selecciona un contacte:

Adreça

Rambla Balmes, 15 - 21
Mollet del Vallès
08100

Telèfon

935706888

E-mail:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Llegiu amb atenció:

Les seves dades seran tractades pel Col·legi Lestonnac Mollet del Vallès, amb la finalitat de poder subministrar-li la informació que ens ha sol·licitat. No seran comunicades a tercers ni s'utilitzaran per cap altra finalitat.

En compliment de la normativa (UE) 2016/679 Reglament General de Protecció de Dades, l'informem que pot exercir el seu dret d'accés, rectificació, supressió o oposició, enviant un correu electrònic a l'adreça: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. adjuntant una fotocòpia del DNI, NIE o passaport per a la comprovació de la seva identitat.

També li informem que pot presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades si considera que s'han vist vulnerats els seus drets.

Les respostes dels camps que contenen un asterisc (*) tenen un caràcter obligatori, en considerar-se la informació mínima exigible per gestionar la informació sol·licitada, sense aquesta informació seria impossible desenvolupar el servei sol·licitat.

Envia un correu-e. Tots els camps amb * són obligatoris.

*He leído la información de privacidad y autorizo el tratamiento de mis datos