Salutació Equip Directiu

Benvinguts a l’escola Lestonnac de Mollet del Vallès.

L’Equip directiu de l’escola els convida a entrar al nostre centre a través d’aquesta finestra virtual a fi de conèixer la vida del col·legi en allò que som i allò que fem.

Lestonnac Mollet és una escola privada, concertada per la Generalitat de Catalunya.

És una escola centenària que pertany a la xarxa universal d’escoles de la Companyia de Maria, que és un Orde religiós que va fundar-se a Bordeus fa més de 400 anys i que té com a  finalitat l’educació.

El Projecte educatiu de la Companyia de Maria es fonamenta en l’humanisme cristià, i és una escola oberta a tothom.

La línia educativa que seguim treballa en cada alumne l’educació integral de totes les dimensions que el constitueixen: la física, l’afectiva, la cognitiva, la intel·lectual, la trascendent.

 

Acompanyem el procés de creixement de cada persona en la seva globalitat, contribuïm a que siguin homes i dones ben preparats i competents en el món,  fomentem l’adaptació a la novetat i la capacitat d’acollir els canvis al llarg de la vida, potenciem la capacitat de reflexió i anàlisis davant del coneixement i de la realitat.

La relació i el treball conjunt entre l’escola i la família són fonamentals per al desenvolupament harmònic del procés educatiu dels nostres educands.

Els animem a que segueixin endavant en la recerca de més informació i els agraïm per endavant la voluntat de fer-ho.