Renovació Consell Escolar

El consell escolar és l'òrgan de participació dels diferents sectors de la comunitat educativa en el govern dels centres. Les mares i els pares dels alumnes matriculats en un centre educatiu, per mitjà dels representants escollits en les eleccions, formen part del consell escolar del centre.

Llegir més...

Un col·legi referent

Amb més de cent anys de treball i esforç, l’escola Lestonnac afronta nous reptes de futur per seguir formant joves acadèmicament i personalment.La directora de l’escola molletana,Glòria Santos, obre les portes a LíniaVallès per explicar les característiques del projecte educatiu del centre i els seus principals objectius.

Llegir més...

II trobada provincial GRUPS LESTONNAC

Al llarg del cap de setmana del 26 al 28 d’Octubre, alguns dels nostres alumnes i exalumnes de secundària participen de la trobada Provincial de Grups Lestonnac, amb 19 escoles més de la Companyia de Maria. 

Llegir més...

SIGNA: el nou model pedagògic Companyia de Maria

El passat 26 de setembre la Companyia de Maria va presentar Signa, el seu nou model pedagògic. Signa situa l'alumne en el centre i posa el seu focus en l'aprenentatge. Signa neix valorant tot el que ha après del passat, i des del present, amb la mirada fixada en les possibilitats del futur, per seguir avançant. 

Llegir més...