El nostre projecte d'interioritat

Des de fa quatre anys el nostre col·legi està implementant el projecte per a treballar la Interioritat a l’aula. La nostra aposta es vertebra en 5 sessions per grup (de p3 a 4t d’ESO) que es realitzen al llarg de l’any pels tutors i l’equip de formadors. Aquestes sessions treballen totes les dimensions de la interioritat: la corporal, els sentiments i emocions i el transcendent. Les realitzem a la nostra sala d’interioritat i a la capella, llocs ideals per a relaxar-nos i descobrir, per exemple, les nostres emocions o la importància de sentir-nos part d’un grup. Són continguts que posteriorment tornen a treballar a l’aula.

 

El projecte de la interioritat a Mollet, però, va més enllà de l’aula. Oferim formació a pares i mares d’alumnes amb sessions durant el curs per a veure i sentir allò que els seus fills i filles experimenten.

 

També des de l’equip de formadors (mestres i professors) realitzem sessions amb professorat i personal no docent, per anar adquirint habilitats i tècniques per aplicar a l’aula.

 

Les convivències de cicle superior i ESO també han estat adaptades en clau d’interioritat. Des de l’equip de interioritat de l’escola treballem conjuntament amb pastoral les celebracions més destacades del curs escolar.

Cliqueu sobre el dibuix si voleu accedir al material que s'ha utilitzat en la sessió de pares i mares del dia 15 de març.