El nostre projecte d'interioritat

Ja fa temps que el nostre col·legi està implementant el projecte per a treballar la Interioritat a l’aula.

La nostra aposta es vertebra en 5 sessions per grup (de p3 a 4t d’ESO) que es realitzen al llarg de l’any pels tutors i l’equip de formadors. Aquestes sessions treballen totes les dimensions de la interioritat: la corporal, els sentiments i emocions i el transcendent. Les realitzem a la nostra sala d’interioritat i a la capella, llocs ideals per a relaxar-nos i descobrir, per exemple, les nostres emocions o la importància de sentir-nos part d’un grup. Són continguts que posteriorment tornen a treballar a l’aula.

El projecte de la interioritat a Mollet, però, va més enllà de l’aula. Oferim formació a pares i mares d’alumnes amb sessions durant el curs per a veure i sentir allò que els seus fills i filles experimenten.

També des de l’equip de formadors (mestres i professors) realitzem sessions amb professorat i personal no docent, per anar adquirint habilitats i tècniques per aplicar a l’aula.

Les convivències de cicle superior i ESO també han estat adaptades en clau d’interioritat. Des de l’equip de interioritat de l’escola treballem conjuntament amb pastoral les celebracions més destacades del curs escolar.