Notícies

Renovació Consell Escolar

El consell escolar és l'òrgan de participació dels diferents sectors de la comunitat educativa en el govern dels centres. Les mares i els pares dels alumnes matriculats en un centre educatiu, per mitjà dels representants escollits en les eleccions, formen part del consell escolar del centre.

Llegir més...

SIGNA: el nou model pedagògic Companyia de Maria

El passat 26 de setembre la Companyia de Maria va presentar Signa, el seu nou model pedagògic. Signa situa l'alumne en el centre i posa el seu focus en l'aprenentatge. Signa neix valorant tot el que ha après del passat, i des del present, amb la mirada fixada en les possibilitats del futur, per seguir avançant. 

Llegir més...

Un col·legi referent

Amb més de cent anys de treball i esforç, l’escola Lestonnac afronta nous reptes de futur per seguir formant joves acadèmicament i personalment.La directora de l’escola molletana,Glòria Santos, obre les portes a LíniaVallès per explicar les característiques del projecte educatiu del centre i els seus principals objectius.

Llegir més...

II trobada provincial GRUPS LESTONNAC

Al llarg del cap de setmana del 26 al 28 d’Octubre, alguns dels nostres alumnes i exalumnes de secundària participen de la trobada Provincial de Grups Lestonnac, amb 19 escoles més de la Companyia de Maria. 

Llegir més...